Acasă » 2014 » Septembrie » 4 » TUTORIAL | Cum conectam un televizor la calculator
9:55 AM
TUTORIAL | Cum conectam un televizor la calculator
Salut prieteni, astazi va voi arata cum puteti viziona filmele de pe laptop sau desktop, pe televizor fara sa aveti nevoie de televizor smart sau media player, doar cu ajutorul unui simplu cablu HDMI.
Probabil multi dintre voi stiti ca, telvevizorul se poate conecta la televizor, ce nu stiti insa este ca puteti sa vizionati si filme si in acelasi timp sa faceti altceva pe ecranul calculatorului.
Sunt mai multe metode de conectare (afisare) a unui al doilea monitor (televizor) la calculator, fiecare metoda are avantajele ei si este facuta pentru o anumita sarcina, in mare metodele sunt:
Single
Metoda folosita in cazul in care vreti sa folositi laptop-ul cu un alt monitor sau chiar cu un televizor, in cazul asta trebuie sa alegeti pe ce ecran se va afisa totul. Este util cand vrem sa folosim un ecran mai mare decat cel pe care-l are laptop-ul, sau daca pur si simplu avem un laptop cu ecranul stricat pe care totusi vrem sa-l folosim.
Clona
Aceasta metoda afisaza acelasi continut pe 2 sau 3 ecrane, metoda aste utila in cazul unei prezentari cand vreti sa afisati continutul de pe ecranul calculatorului, pe un ecran mai mare sau sa proiectati imaginea cu ajutorul unui proiector.
Extend
Acesta metoda este preferata daca vrem sa folosim ambele ecrane pentru sarcini diferite, de exemplu in primul ecran vedem un film iar pe cel de-a doilea se lucreaza la un document sau se editeaza ceva.
Acestea sunt cele mai importante metode de afisare, in functie de producatorul chipului grafic si de puterea placii grafice, puteti avea mici diferente sau functii in plus.
Unele placi grafice performante va permit sa conecati 3 sau 4 monitoare pentru o experienta panoramica.
Ce am folsit pentru setup?
1. Un laptop
2. Un televizor cu slot HDMI
3. Un cablu HDMI
In tutorial aveti mai multe detalii si unele setari de sunet, va rog sa vizionati cu atentie.Articol preluat de pe:  videotutorial.ro
Vizualizări: 317 | Adăugat de: Waly | Tag-uri: conectare tv la pc, cablu hdmi, cum conectez un televizor la calcul, cum conectam un televizor la laptop, cum conectez un televizor la laptop | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map